ee Po třech zápasech jara stoprocentní!!! | HBC Notor Kladno

Po třech zápasech jara stoprocentní!!!

před 5 lety Milan Pospíšil zhlédnuto 1797 krát

Po čase opět zdravíme příznivce kvalitního notorského hokejbalu. Zimní příprava opět proběhla velice kvalitně pod taktovkou kondičního trenéra Dvořího. To samozřejmě bylo znát hned na prvních zápasech jarní části.

V prvním klání se proti nám postavil tým Narka. Zápas to byl vlažný, a i přes značné chyby v naší hře, jsme si připsali hladké vítězství 8:1. K druhému zápasu proti Spartě jsme se nesešli v ideálním počtu a při pohledu na početný tým soupeře jsme se trochu začali strachovat o výsledek. Zápas jsme však měli celou dobu ve svých rukou a v klidu si dokráčeli pro vítězství 6:1.

Gross - Beeři - gól oslava

 

V sobotu v ranních hodinách nás čekal lídr tabulky Beeři. Na zápasy s nimi se vždy těšíme, ale tentokrát jsme šli do zápasu s obavami. Rozmohl se zde totiž takový nešvar, opět nás bylo pouze devět do pole. Někteří hráči totiž zůstali na výjezdu v Jihlavě, kde kladenští hokejisté srdnatě bojují o postup do baráže o extraligu. No budiž jim to přáno, nicméně Hofi jako správný předseda to tak nenechal a na zápas z Jihlavy dorazil, palec hore.

 

V třetím mači jsme se tuto sobotu v ranních hodinách  utkali s lídrem tabulky Beery. Na zápasy s nimi se vždy těšíme, ale tentokrát jsme šli do zápasu s obavami. Rozmohl se zde totiž takový nešvar, opět nás bylo pouze devět do pole. Někteří hráči totiž zůstali na výjezdu v Jihlavě, kde kladenští hokejisté srdnatě bojují o postup do baráže o extraligu. No budiž jim to přáno, nicméně Hofi jako správný předseda to tak nenechal a na zápas z Jihlavy dorazil, palec hore.

Zápas byl v první tetině vyrovnaný a čekalo se, kdo se první dostane do vedení. Jako první se prosadil „Šedý vlk” Pospa, který se mezi modrou a červenou napřáhl a nechytatelnou dělovkou prostřelil brankáře soupeře k tyči. Beeři běhali a my jsme čekali na chyby. Ta přišla ve 13. minutě, kdy Méďa nachytal na švestkách Červa v bráně Beerů, 0:2.

Druhá třetina byla z naší strany o poznání horší. Při naší přesilovce jsme nedůsledností dostali soupeře do hry, 1:2. Minutu a půl před koncem třetiny Beeři srovnali a ve třetím dějství jsme mohli začít od znovu. Šance jsme měli, ale spíše jsme byli rádi za vyrovnaný stav, Karel v bráně se činil.

Třetí třetina byla pro nás pohádková. Nejdříve si Bob nahodil míček do útočného pásma, který doběhnul Láda a vrátil zpět před bránu Bobovi, který se hezky prosadil mezi nohy, 2:3. Tím odstartoval pro Beery 52 vteřin hrůzy. O 44 vteřin později se totiž prosadil z před brankového prostoru Máca a za dalších 8 sekund později procedil míček mezi betony Červa opět Méďa. Byli jsme na koni, a naopak soupeř tento vývoj nečekal. Bylo však stále dost času, abychom zápas zvorali, to také umíme. Definitivní tečka ale padla na konci 43. minuty, kdy Méďa krásně našel u tyčky úplně zapomenutého Mildu, který neměl problém zakončit do poloodkryté brány (což většinou problém bývá), 2:6. Zbytek zápasu jsme ale vypli a soupeř ještě nějaké šance měl. Nicméně jsme si připsali velice cenné vítězství.

Těší nás také produktivita, po třech zápasech máme skóre 20:4, což většinou bývá Hofiho páteční dávka zlatavého moku. Příští neděli nás čeká Černá hvězda a my doufáme, že na dobré výkony navážeme.

Komentáře

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
22.kolo | neděle 21.04.2024 | 12:00
Sparta Kladno - Notor
4:5 PP
12.kolo | čtvrtek 2.05.2024 | 19:45
Mašiny - Notor
nástěnka
ZÁPAS s SPARTA
21.4. neděle od 12:00hod. ZIMÁK
Sraz 11:00hod., nejpozději 11:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru